Blush and Blend is gespecialiseerd in bruidsmake-up en hairstyling. 

 

Een huwelijk voorbereiden vraagt heel wat energie en brengt vaak stress met zich mee. Als jouw visagiste wil ik je alvast helpen door ervoor te zorgen dat je je geen zorgen moet maken over je haar en make-up.

 

Nadat je je bruidsmake-up en/of hairstyling hebt vastgelegd, leggen we een afspraak vast voor je proefsessie. Deze doen we meestal 1 à 2 maanden voor je grote dag.

 

Tijdens je proef nemen we samen al je wensen door en kijken we welke make-up en hairstyling het best bij jou past. We houden rekening met je persoonlijkheid, je trouwkleed en het thema van je huwelijk. De proef is erg belangrijk. Het geeft je vertrouwen voor de grote dag én je kan weeral iets afvinken van je 'to do' lijstje. Tijdens de proef overlopen we ook de timing en planning van je dag en kijken we of er (indien gewenst) ook  ruimte is om je suite te laten opmaken.

De dag van de trouw kom ik aan huis of op locatie zodat je de dag rustig kan beginnen en vanaf de eerste minuut kan genieten. 

De prijzen voor het bruidspakket zijn afhankelijk van het aantal personen, haar en/of make-up, touch up en verplaatsing. Wil je Blush and Blend graag boeken? Aarzel dan zeker niet om al eens te polsen of jouw trouwdag nog vrij is. 

BRUIDSPAKKET

Prijs op aanvraag

dE beauty partner voor jouw trouw

© 2019 Blush and Blend - Bo Tijskens