Blush and Blend is jouw bruidsmake-up en hairstyling experte. 

Een bruidsmake-up is geen klassieke make-up applicatie maar vraagt speciale verzorging, producten en technieken zodat je huid straalt en een prachtige gezonde glow heeft tot in de vroege uurtjes.  Daarom werk ik ook enkel met kwalitatieve producten zonder schadelijke stoffen en bewaarmiddelen. 

Nadat je je bruidsmake-up en/of hairstyling hebt vastgelegd, leggen we een afspraak vast voor je proefsessie. Deze doen we meestal 1 à 2 maanden voor je grote dag.

 

Tijdens je proef nemen we samen al je wensen door en kijken we welke make-up en hairstyling het best bij jou past. We houden rekening met je persoonlijkheid, je trouwkleed en het thema van je huwelijk. Daarnaast kijken we ook of je huid extra verzorging of een boost nodig heeft want een prachtige makeu-up start met een gezonde en gehydrateerde huid.

De proef is erg belangrijk. Het geeft je vertrouwen voor de grote dag én je kan weeral iets afvinken van je 'to do' lijstje. Tijdens de proef overlopen we ook de timing en planning van je dag en kijken we of er (indien gewenst) ook  ruimte is om je suite te laten opmaken.

De dag van de trouw kom ik aan huis of op locatie zodat je de dag rustig kan beginnen en vanaf de eerste minuut kan genieten. 

De prijzen voor het bruidspakket zijn afhankelijk van het aantal personen, haar en/of make-up, touch up en verplaatsing. Wil je Blush and Blend graag boeken? Aarzel dan zeker niet om al eens te polsen of jouw trouwdag nog vrij is. 

BRUIDSPAKKET

Prijs vanaf 280 euro

Haar en make-up

dE beauty partner voor jouw trouw

© 2019 Blush and Blend - Bo Tijskens